Ignition Cables Sets | O nama

Proizvodnju Flash kablova za svećice smo pokrenuli 2001 godine i za kratko vreme pridobili domaće (broj 1 u Srbiji) i inostrane kupce. Danas, sa zadovoljstvom, možemo istaći da 50% proizvodnje izvozimo van granica naše zemlje.
Usvajanje pozitivnih iskustava poznatih svetskih brendova u ovoj oblasti, kao i stalne konsultacije sa ovlašćenim distributerima i servisima, omogućavaju našim tehnolozima da neprekidno usavršavaju Flash proizvode.
Asortiman Flash kablova za svećice pokriva sve tipove automobila koji se mogu videti na drumovima širom sveta i raspoloživ je na našem skladištu u Beogradu, a naš Flash katalog, koji je uradjen po OEM specifikaciji, omogućava preciznu i pouzdanu pretragu.
Naše dugogodišnje iskustvo i saradnja sa najvećim svetskim proizvodjačima kabla(General Cable USA, Madison Wire England...) omogućavaju nam da svojim partnerima pružimo brzu i kvalitetnu uslugu.
Danas, Flash proizvode možete naći u svim bolje snabdevenim maloprodajama i veleprodajama u Srbiji.
Naš poslovni cilj je pronalaženje distributera i osvajanje novih tržista. Budućim partnerima nudimo, takodje, mogućnost izrade setova kablova za svećice pod njihovim brendom uz našu sveobuhvatnu logističku podršku.